Reviews van klanten!

Review plaatsen

 
 
 
 

Fam. Janse

3 juni 2024 | Bergen op Zoom
J & B Kasten heeft voor ons ideale kasten geplaatst. Joost heeft (in al zijn facetten) goed meegedacht in de ontwerpfase, en daarbij duidelijk gecommuniceerd. Vervolgens, samen met Blaas, de kasten vakkundig geplaatst. Joost (en ook Blaas) bedankt!
Sterrenwaardering:

Fam. Kuijpers

31 mei 2024 | Middelburg
Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Fijne samenwerking, waarbij goede adviezen worden gegeven. Deze mensen leveren vakwerk.Zeer aan te bevelen!
Sterrenwaardering:

Fam. van Vliet

24 april 2024 | ‘s-Gravenpolder
Door omstandigheden waren wij genoodzaakt om beneden te gaan slapen. J&B kasten hebben met ons mee gedacht en uiteindelijk onze wensen naar grote tevredenheid uitgevoerd. De samenwerking was goed. Afspraken werden nagekomen en ook de service na afloop was top. De kwaliteit van onze en-suite kan iedere toets der kritiek doorstaan! Joost je mag trots zijn op je werk, dan zijn wij ook!Eerst een foto zoals het was, later twee foto’s hoe het is geworden.Mooi hè…
Sterrenwaardering:

Fam V

6 april 2024 | Zeeland
Wij zijn heel blij dat we voor J&B kasten gekozen hebben voor meerdere meubels, zoals een kledingkast, salontafel, eettafel en badkamermeubel. Direct vanaf het begin verliep de communicatie heel fijn en wisten we waar we aan toe waren. Bijzonder hoe goed Joost zich in onze situatie kon verplaatsen en meedacht alsof hij zelf de bewoner van ons huis was. Daardoor zijn we er nu zeker van dat alles qua stijl en gebruiksgemak zo goed mogelijk past in ons interieur en voldoet aan onze wensen! Bedankt voor de prettige samenwerking!
Sterrenwaardering:

Jan Tenk

29 maart 2024 | Middelburg
Uitstekende amenwerking Joost denkt mee en komt met de beste oplossing. Zeer goed vakmanschap. Een plezier om mee te werken! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!!
Sterrenwaardering:

N.N.

22 maart 2024 | zeeland
J & B kasten heeft voor ons prachtige kasten geplaatst.Van ontwerp tot realisatie gewoon top.Groot voordeel is de korte lijnen en 1 aanspreekpunt.Waar we bij anderen tegen allerlei beperkingen aanliepen, was bij Joost ons idee gewoon mogelijk.Joost en Blaas bedankt!
Sterrenwaardering: