Keukenrenovatie zoals u dat wilt..

Keukenrenovatie

J&B KASTEN sterk in maatwerk

Uw keuken renoveren, updaten, restylen, opfrissen, upgraden of hoe u het ook noemen wilt, u bent bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring in het monteren van keukens, waarvan veel in het hogere segment, weten we waar het om draait.

Het is tegenwoordig echt niet nodig om heel de keuken te vervangen, omdat de scharnieren het langzamerhand begeven, de lades niet meer lekker lopen, het werkblad versleten is, de kraan lekt, apparatuur aan vervanging toe is, de deurtjes beschadigd zijn of niet meer van deze tijd. Zelf renoveerden we al 10 jaar geleden keukens.

De basis van de keuken is vaak nog prima.
Ook als u een nieuwe woning heb gekocht en de keuken is prima, maar de kleur en het front zijn echt uw smaak niet, is het beslist niet nodig om de complete keuken te vervangen. We hebben ruime keuze uit deur modellen, kleuren en materialen.

Een bijkomend voordeel van renoveren is dat u de keuken tijdens de werkzaamheden gewoon kunt gebruiken, deel voor deel wordt vervangen en als wij 's avonds weggaan, werkt alle benodigde apparatuur nog of de nieuwe is al geïnstalleerd.

Ook het vrijwel zonder stof -, hak -, en breekwerk een nieuwe keuken laten monteren, is voor velen een drempel minder. En wat u zeker niet moet vergeten de veel interessantere prijs.

Ook als de keuken nog geheel naar wens is, maar de scharnieren en het beslag gaan het begeven, is dit eenvoudig te vernieuwen. Uw oude, vertrouwde keuken werkt weer als nieuw en vaak nog beter, daar door de jaren heen, de scharnieren en lade systemen fors verbeterd zijn.

Omdat we achter de kwaliteit van onze producten staan, geven we u 10 jaar garantie op de fronten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

U bent welkom in onze showroom (op afspraak), maar u kunt ook een afspraak maken, dat we bij uw thuis langskomen voor vrijblijvend advies.

Ons bedrijf is op zondag gesloten.
Tot ziens in onze showroom of bij u thuis. 

Joost Meulmeester